Training Word Zichtbaar & Vindbaar op LinkedIn

In de masterclass Maak van je LinkedIn een magneet doe ik jou een aanbod voor een verdiepingstraining LinkedIn. Graag deel ik hier meer informatie over en doe je graag een NIEUW aanbod.

 In de komende periode geef ik ook twee ochtenden de training Word ZIchtbaar & Vindbaar op LinkedIn.

In deze live LinkedIn training werk ik twee ochtenden in een kleine groep live met jou in de Zoom.

Dit aanbod is uitgebreider dan ik vertel in de masterclass. Je krijgt voor hetzelfde bedrag de meeste uitgebreide training over LinkedIn. Een training in twee delen. Twee ochtenden met heel veel meer informatie over LinkedIn.

Je hebt inmiddels geleerd in de masterclass wat je moet doen voor een professioneel en deskundig profiel. En dit is nog maar het begin.

In de training Word Zichtbaar & Vindbaar op LinkedIn  krijg je in 2 dagdelen van 3,5 uur nog veel meer inzicht hoe LinkedIn werkt en hoe jij LinkedIn voor jou kunt laten werken! Na de training ben je ene LinkedIn Pro.

Ik ga met jou LIVE aan de slag met jouw profiel. Ik vertel je exact wat jij moet doen om jouw eigen profiel professioneel en krachtig te maken!

Ik deel met jou hoe jij jouw eigen netwerk vergroot en hoe je jezelf als professional en expert in je vakgebied presenteert.

Hoe profileer je jezelf online, hoe word je meer zichtbaar en hoe vergroot je je online netwerk? In deze training leer je alle ins en outs van LinkedIn.

En ik geef een persoonlijke review over je profiel!

Ook gaan we aan de slag met het maken van bijdragen op LinkedIn. Ik deel met jou wat je moet posten op LinkedIn om zichtbaar te worden en bereik te krijgen. Ik vertel je hoe het algoritme op LinkedIn werkt en hoe je  dit in jouw voordeel kan laten werken.

Ik laat zien welke bijdragen jij zelf kunt gaan plaatsen, wat de beste opbouw is voor berichten waarmee jij wordt gevonden voor die baan of opdracht!

Recruiters, werkgevers, klanten en opdrachtgevers zoeken en vinden jou op LinkedIn. Je hebt online ook 1 kans op een eerste indruk. Een professioneel LinkedIn profiel is daarom belangrijk om jezelf te presenteren en je expertise te laten zien. Want je volgende baan of opdracht vind je in je netwerk, en dat netwerk zit op LinkedIn.

En we gaan het ook hier over hebben, want ik heb je zoveel meer te vertellen:

Jouw resultaat na deze twee ochtenden training is:

Kortom: je bent Zichtbaar & Vindbaar op LinkedIn.

Wil je hierbij zijn klik dan hieronder: