Training Word Zichtbaar & Vindbaar op LinkedIn

In de masterclass Maak van je LinkedIn een Magneet doe ik je een aanbod voor een LinkedIn training in augustus en september. Deze trainingen zijn inmiddels geweest en ik doe je graag een NIEUW aanbod: 

Op 9 en 16 november 2023 geef ik live TWEE ochtenden de training Word Zichtbaar & Vindbaar op LinkedIn

In deze live LinkedIn training werk ik twee ochtenden in een kleine groep live met jou in de Zoom.

Dit aanbod is uitgebreider dan ik vertel in de masterclass. Je krijgt voor hetzelfde bedrag de meeste uitgebreide training over LinkedIn. Een training in twee delen. Twee ochtenden met nog veel meer informatie over LinkedIn.

Je hebt inmiddels geleerd in de masterclass wat je moet doen voor een professioneel en deskundig profiel. En dit is nog maar het begin.

In de training Word Zichtbaar & Vindbaar op LinkedIn op 9 en 16 november krijg je in 2 dagdelen va 3,5 uur nog veel meer inzicht hoe LinkedIn werkt en hoe jij LinkedIn voor jou kunt laten werken!

Je stelt een professioneel LinkedIn profiel op, je vergroot je zichtbaarheid en vindbaarheid, je snapt hoe je je netwerk vergroot en hoe je jezelf als professional en expert in je vakgebied presenteert.

Hoe profileer je jezelf online, hoe word je meer zichtbaar en hoe vergroot je je online netwerk? In deze training leer je alle ins en outs van LinkedIn. En ik geef een persoonlijke review over je profiel!

Jouw klanten en opdrachtgevers zoeken en vinden jou op LinkedIn. Je hebt online ook 1 kans op een eerste indruk. Een professioneel LinkedIn profiel is daarom belangrijk om jezelf te presenteren en je expertise te laten zien. Want je volgende baan of opdracht vind je in je netwerk, en dat netwerk zit op LinkedIn.

En we gaan het ook hier over hebben, want ik heb je zoveel meer te vertellen:

Jouw resultaat na deze twee ochtenden training op 9 en 16 november is:

Kortom: je bent Zichtbaar & Vindbaar op LinkedIn.

Wil je hierbij zijn klik dan hieronder: