Gratis

Gratis downloads
Meer dan 10 jaar coach en train ik mensen naar de baan en het leven wat bij hun past. In die honderden gesprekken komen vaak onderwerpen voorbij waardoor ik geïnspireerd raak om over te schrijven. Graag deel ik deze hier met jou en hoop dat ze jou inspireren!

Niemand anders dan jijzelf kan jouw leven veranderen

Kies hier je gratis download:

Kan ik iets voor jou betekenen?

Boek dan een gratis strategiegesprek.

Boek dan een gratis strategie gesprek.

Wendy is een toptrainer en coach. Haar programma ‘Slim & Efficiënt Solliciteren’ (SES) geeft een actueel inzicht in hoe te solliciteren 2.0. Voor mij is het een eyeopener, want er is nogal wat veranderd rondom het zoeken en vinden van een baan. Wendy geeft o.a. adviezen over een professioneel LinkedIn profiel, een veelzeggend CV en een onderscheidende wijze van bellen en solliciteren. Ze doet dat met humor en op haar eigen energieke wijze. Ik gun iedereen een dosis Wendy als je een professionele baanzoeker wilt zijn!
Corien de Roos

Wendy superdank voor die toffe training Slim & Efficiënt Solliciteren vorige week. Die maandag zei ik nog dat ik maar één keer ooit voor een serieus sollicitatiegesprek was uitgenodigd, 11 jaar geleden. En anderhalve week later heb ik een baan!! Door jouw tips voelde ik me zekerder bij het bellen omdat ik wist dat ik goede vragen had om te stellen. En het maakte het zeker ook veel makkelijker om de brief te schrijven en zie hier het resultaat! Merci Wendy!! Jouw training is ZEKER goud waard!
Jojanneke Kleinenberg


Vorige week de training Slim & Efficiënt Solliciteren gevolgd. Wat een inspirerende trainng, gegeven door een enthousiaste, vakkundige en doortastende dame; Wendy Goudzwaard. Smaakt naar meer!
Petra van Rheenen

Super leerzame LinkedIntraining gehad van Wendy. Daarna heeft ze me nieuwe inzichten gegeven tijdens een 1 op 1 loopbaanscan-sessie! Een vakvrouw waarmee iedereen eens in gesprek zou moeten gaan die tussen nu en ooit eens van baan wil wisselen. Wat een positiviteit en energie!
Dennis Clarijs

Afgelopen week heb ik de training ‘Slim & Efficiënt Solliciteren’ gevolgd. Met energie, humor en rake opmerkingen heeft trainer/loopbaancoach Wendy Goudzwaard ons geleerd hoe je een vacature moet lezen, hoe je erachter komt of de baan waarop je solliciteert wel bij je past, dat je ALTIJD vooraf moet bellen, welke vragen je dan moet stellen, hoe een krachtig en persoonlijk cv eruit ziet en hoe je een onderscheidende motivatiebrief maakt die ervoor zorgt dat de kans op een uitnodiging krijgt met 70% is vergroot. En… dat je altijd ZELF de regie moet pakken en houden. Kortom: een hele nuttige workshop die absoluut goud waard is. Bedankt Wendy!!! 
Derby Bakema