Wist je dat ruim een miljoen werknemers in Nederland recht hebben op een persoonlijk ontwikkelbudget op grond van de cao waar hun werknemer onder valt? Grote kans dus dat ook jouw werkgever een potje beschikbaar heeft dat ingezet kan worden voor jouw groei en ontwikkeling.

Ik adviseer je om áltijd gebruik te maken van een ontwikkelbudget. Je hebt er recht op en het verhoogt je inzetbaarheid in de arbeidsmarkt enorm.

Geef jezelf een kans op jouw droombaan

Mijn SES-programma is een opleiding waarbij ik je alles leer over Slim & Efficiënt Solliciteren. Deze opleiding kan gefinancierd worden met het persoonlijk ontwikkelbudget van je werkgever.

Slim & Efficiënt Solliciteren is een supergave en unieke methode, die jou in 6 stappen echt verder helpt naar de baan die bij jou past. Het online programma bevat tientallen trainingsvideo’s en downloads met stappenplannen, voorbeeldbrieven, voorbeeld cv’s, praktische en effectieve tips, thuisopdrachten en nog veel meer! Je krijgt toegang tot al mijn kennis en ervaring over de arbeidsmarkt en Solliciteren Anno Nu.

Als enige loopbaanexpert geef ik baangarantie.

Dat wil zeggen dat als jij besluit om mijn programma SES te volgen, jij gegarandeerd die baan vindt!

Waarom zou jouw werkgever hiermee akkoord gaan?

Je vraag je nu misschien af: waarom zou mijn werkgever het goed vinden als ik mijn persoonlijk ontwikkelbudget inzet voor een opleiding solliciteren?

Zit jij helemaal lekker op je plek en ben je niet op zoek naar een andere baan, dan is dit waarschijnlijk niet de beste keuze voor jou en kun je je ontwikkelbudget beter voor andere cursussen en opleidingen inzetten.

Maar weet je zeker dat je huidige baan niet jouw droombaan is? Of ben je boventallig verklaard, moet je weg of wil je weg? Neem dan eens de tijd om het pad terug naar je eigen kracht, vrijheid, ruimte en vooral werkgeluk te vinden. In overleg met je werkgever kun je jouw persoonlijk ontwikkelbudget hiervoor gebruiken.

Heb je een vaststellingsovereenkomst gesloten? Dan is het ook mogelijk om budget voor loopbaanbegeleiding te ontvangen: soms in de vorm van een transitievergoeding, soms als een apart budget voor een loopbaantraject. Dat budget kun je dan ook inzetten om met mijn SES-programma je nieuwe baan te vinden.

Tijd voor actie!

Jong of oud, starter of ervaren: ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om een baan te vinden die past. Een baan waar je ’s ochtends graag voor je bed uitkomt en waar je echt voldoening uit haalt.

Durf jij de eerste stap te zetten? Of wil je wel die stap zetten maar weet je niet hoe en waar je moet beginnen?
Waar je in ieder geval direct mee kunt starten is kiezen voor jezelf!

Bel me of mail me, dan bespreken we vrijblijvend jouw mogelijkheden. Ik help je met alle liefde!

Alle informatie over SES Plan een gratis strategiegesprek